آموزش جامع برنامه نویسی به زبان پایتون
از پایه تا پیشرفته - پروژه محور
در کلاس پروژه محور آنلاین پایتون چی یاد میگیریم؟
در دوره آموزشی زبان برنامه نویسی پایتون که به صورت کلاس آنلاین و گروهی هستش، طی 14 فصل با جزییات از صفر و مقدماتی و از مهم تر پروژه محورزبان پایتون به شما آموزش داده میشه،این دوره حدود 130 ساعت آموزش هستش که در ابتدا در 13 فصل مباحث پایه و تکمیلی پوشش داده میشه ودر فصل آخر 7 پروژه خیلی عالی برای درک بهتر شما از مطالب و همچنین تسلط شما برزبان پایتون تدریس خواهد شد. در پایان هر فصل یک سری تمرینات برای دانشجویان ارسال میشه و باید دانشجویان در بازه زمانی که خود مدرس اعلام میکنه تمرینات رو انجام داده و برای مدرس ارسال کنند و در جلسه های بعدی تمامی تمرینات در کلاس اموزش داده می شود . این کلاس یک کلاس آنلاین و گروهی می باشد که درهفته دو جلسه یک ساعته در روزهای شنبه وچهارشنبه 9-10 شب تشکیل خواهد شد.دراین دوره آموزشی تمامی مباحث مورد نیاز شما از زبان پایتون که پیش نیاز برای ورود به شاخه های تخصصی تر مثل توسعه وب،هوش مصنوعی،هک و امنیت،علم داده،یادگیری ماشین،توسعه بازی،ساخت اپلیکیشن های دسکتاپی و ... پوشش داده میشه. این کلاس پشتیبانی اختصاصی داره تا هرجا سوالی داشتید به راحتی بتونید از مدرس بپرسید تا بهتر بتونید این کلاس رو پیش ببرید و تسلط برروی مطالب پیدا کنید. علاوه بر این در پایان کلاس در صورت تمایل از دانشجو های دوره ،آزمون سه مرحله ای گرفته میشود و در صورت کسب نمره قبولی مدرک معتبر دو زبانه توسط خود آموزشگاه اعطا میشود.
حالا بریم ببینیم که اصلا زبان پایتون چه نوع زبان برنامه نویسیه؟
پایتون یک زبان برنامه نویسی قدرتمند برای یادگیری است، . از ویژگیهای بارز و متعددی همچون سینتکس ساده، چند سکویی، کتابخانههای متعدد و غنی، مدیریت استثناها، مدیریت حافظهی داخلی و... برخوردار است که توسط Guido van Rossum ساخته شد و در سال 1991 منتشر شد. پایتون برای خوانایی بیشتر طراحی شده و شباهت هایی به زبان انگلیسی با تأثیر ریاضیات دارد. پایتون دارای سینتکسی میباشد که به توسعه دهندگان اجازه می دهد برنامه هایی را با خطوط کمتری نسبت به سایر زبان های برنامه نویسی بنویسند، وهمین دلیل به زبان نسبتا ساده ای معروف است. پایتون زبانی شیگرا، سطح بالا و مفسری محسوب میشود. پایتون دارای کتابخانه های استاندارد بزرگی است که برای کارها و پروژه های زیادی، کدهای قابل استفاده مجدد دارد. در نتیجه در بسیاری از موارد برنامهنویسها نیازی به توسعه کد از صفر، ندارند. برنامهنویسان میتوانند به راحتی پایتون را همراه با سایر زبانهای برنامه نویسی محبوب مانند جاوا، سی پلاس پلاس و... استفاده کنند
چه کارهایی میشه با زبان پایتون انجام داد؟
هوش مصنوعی و زیر شاخه هاش :
همه ما درمورد کاربردهای گسترده پایتون یکسری اطلاعات داریم، مثل کاربردهاش در هوش مصنوعی و زیر شاخه هاش مثل ماشین لرنینگ ، پردازش تصویر، رباتیک ،دیپ لرنینگ ، پردازش زبان طبیعی یا nlp،
توسعه وب:
کاربردهایی که در توسعه وب داره و با کتابخانه های زیادی که در این حوزه داره مثل Django، Flask، Pyramid، Pylons اینها از جمله فریمورکهای وب مبتنی بر پایتون هستند که بیشترین استفاده را دارند.
کاربردی که زبان پایتون درساخت برنامههای دسکتاپی داره:
برخی از کتابخانه های معروف و پرکاربردی که میتونید باهاشون اپلیکیشن های دسکتاپی بسازید رو اینجا بهتون معرفی میکنم.
PyQt5 : یکی از محبوبترین کتابخانههای GUI برای پایتون است که از مؤلفههای Qt برای ایجاد واسطکاربریهای گرافیکی استفاده میکند. این کتابخانه برای اپلیکیشنهای مکاواس، ویندوز، لینوکس و حتی اندروید قابل استفاده است
Tkinter :
نیز یکی از محبوب ترین کتابخانه های محبوب برنامه نویسی دسکتاپ بصورت گرافیکی با زبان پایتون است.
کیوی ( Kivy ) : یک فریمورک قوی برای ساختن اپلیکیشن های دسکتاپی با زبان پایتون است که به توسعه دهندگان پایتون اجازه میدهد خیلی آسان برای انواع پلتفرم های مختلف مثل Windows, MacOSX Linux ، Android-iOS و Raspberry Pi برنامه بنویسند.
علم داده:
پایتون به واسطه کتابخانه های قدرتمندی مثل Numpy, Pandas, Matplotlib, sckitlearn, Tensorflow داره در علم داده کاربدهای زیادی داره
توسعه برنامههای موبایل:
پایتون با استفاده از فریمورکهایی مانند Kivy و Pyqtdeploy، به برنامهنویسان این امکان رامیدهد تا برنامههای موبایل چندپلتفرمی را ایجاد کنند.
توسعه ابزارهای اتوماسیون و اتوماسیون شبکه:
زبان برنامه نویسی پایتون به دلیل وجود کتابخانه های بسیار قوی، به شکل قابل توجهی در این حیطه مورد استفاده و استقبال کاربران قرارگرفته و به عنوان گزینه اول برای این منظور نزد متخصصان میباشد.
توسعه بازی با پایتون:
از این زبان در توسعه بازیها نیز استفاده میشود. Pygame یکی از فریم ورک های معروف برای توسعه بازیهای دیجیتالی با پایتون است.کتابخانه های دیگه Arcade, Pyglet, Panda3D نیز برای توسعه بازی با زبان پایتون است.
توسعه ابزارها و اسکریپتها برای انجام وظایف خاص:
برنامهنویسان از پایتون به عنوان زبان انعطافپذیری برای توسعه ابزارها و اسکریپتهایی برای انجام وظایف خاص استفاده میکنند.
ساخت ربات تلگرام:یکی دیگر از کارهایی که میتونیم با زبان پایتون انجام بدیم ساخت ربات های تلگرام هستش.
ساخت چت بات ها
شرکت های بزرگی که از پایتون استفاده میکنند
• گوگل
• فیسبوک
• اینستاگرام
• نتفلیکس
• دراپ باکس
• ردیت
• کوئرا
• اسپاتیفای
سرفصل ها
زیر سرفصل های فصل :
بخش ثبت نام در کلاس
یکی از روش های پرداختی را انتخاب کنید